Aloë zoals de
natuur het heeft bedoeld

Forever is wereldwijd de grootste teler en producent van aloë vera en producten op basis van aloë vera. Door ons expertise zijn wij ‘The Aloe Vera Company’.
We streven ernaar de beste natuurlijke bronnen voor gezondheid en schoonheid te vinden en ze met de wereld te delen. Bij Forever combineren we pure aloë vera met natuurlijke en wetenschappelijk geavanceerde ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd als aanvulling en om de voordelen van aloë vera te versterken.

Van plant naar product naar jou.

We beheersen het proces vanaf het moment dat onze aloë wordt geplant in de grond totdat je het in handen krijgt.
Wij bezitten de grond waarop de aloë groeit. Onze aloë vera wordt met de hand geoogst en gefileerd om de gel binnenin het blad op een delicate manier te winnen. Zo kunnen we altijd de meest pure en verse aloë vera gel bieden. Het wordt vervolgens aseptisch verwerkt binnen enkele uren na het oogsten om de versheid te verzegelen.
Tijdens ons productieproces voeren we 1,4 miljoen kwaliteitstesten per jaar uit om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van de beste aloë vera, precies zoals de natuur het heeft bedoeld. Stel je eens voor dat je op een aloë vera plantage staat, het blad van een aloë plant opensnijdt en
de gel direct kunt proeven.
Onze aloë producten waren de eersten die de goedkeuring ontvingen voor de inhoud en zuiverheid van de International Science Council. Doordat onze gel rijk is aan Vitamine C helpt onze gel het immuunsysteem, helpt het bij de verzorging van de huid van binnenuit, is onze gel cel beschermend, en is deze ook nog goed voor het kraakbeen.

Over LYDIA

Wie ben ik? Hallo, mijn naam is Lydia Kuiterman. Ik woon samen met Daan de Haas en wij zijn trotse ouders van 3 kinderen, Annique, Britt en Sam. Meer vrijheid! Bijna 6 jaar geleden heb ik de beslissing genomen om mijn ondernemers skills te gaan ontwikkelen. Na 16 jaar loondienst was dat best een spannende beslissing. Ik wilde meer vrijheid, meer tijd voor mijn gezin en toch mijzelf doorontwikkelen. Geen nodeloze tijdsverspilling meer met in de file staan en ellenlange vergaderingen. Meer vrijheid betekende voor mij ook meer tijd voor sporten en gezonder eten. De C9, mijn kickstart Ik ben de C9 van Forever gaan doen en heb genoten van 9 dagen focus op mezelf. Wat ga ik eten en wat ga ik doen aan beweging. Het resultaat na 9 dagen was verbluffend. Ik voelde me super energiek en was centimeters op mijn heupen kwijt en 2,5 kg lichter. Dit was voor mij de start van een gezondere levensstijl en de start van mijn enthousiasme over het bedrijf Forever living products. Nu 6 jaar later ga ik 2 keer per jaar weer even resetten met de C9, heerlijk, zo blij dat ik dit ontdekt heb! Ik deelde mijn ervaring met mijn vrienden en kennissen en zo startte mijn ondernemerschap. Forever Fan Mijn gezin en ik zijn fan geworden van het bedrijf Forever en heel veel van haar pure Aloë Vera producten gebruik en we dagelijks. Iedere ochtend een glas Aloë Vera juice, tandenpoetsen, haren wassen, gezichtsverzorging en zo kan ik nog wel even doorgaan.. Wat een bijzonder bedrijf, geen geld uitgeven aan dure reclames, maar Forever Business owners financieel belonen voor het promoten van hun kwalitatief hoogwaardige producten. De producten doen wat ze beloven! Iedereen die wil kan Forever Business owner worden en vandaag nog starten. Meer weten? Wil je eens iets proberen van Forever of meer weten over zelf business owner worden? Stuur me gerust een berichtje!

Vertel me meer!

Wat wil je leren?
Producten Onderneming Beiden
Door je contactgegevens in te voeren, geef je toestemming om marketing aanbiedingen te ontvangen zoals vermeld in onze privacyverklaring.   Privacybeleid.

Forever Aloe Vera Gel© gemaakt van 99,7% pure aloë vera uit de bladeren, perfect voor puristen.

  • Bevat geen conserveermiddelen
  • Rijk aan vitamine C, wat bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem en spijsvertering
  • Draagt bij vermindering van vermoeidheid en moeiheid
  • Vegan
  • Vegetarisch
  • Halal gecertificeerd
  • Suikervrij
  • Glutenvrij

Het verschil proeven?

Deze pagina is van een officiële Forever Business Owner
Copyright © 2023 Forever Living Products
x
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de beste website ervaring krijgt. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met onze cookie policy. Meer informatie. More info.